Restaurant Ana ponuditi će svakom gostu vrhunsku uslugu u jelu i piću.
Restaurant nudi jela domaće i međunarodne kuhinje po narudžbi, te bogat izbor domaćih i stranih vina iz vlastite vinoteke.

Posebnu zanimljivost pobuditi će staklena kupola u kojoj će se gostu dočarati poseban način spremanja jela (npr. jela sa ražnja, roštilja i ispod peke).

U restaurantu ima 400 sjedećih mjesta. Kao takav idealan je za održavanje prigoda kao vjenčanja, zabava krstitki, krizmi, maskenbala, dočeka nove godine, promocija itd.

Isprobajte autohtonu ličku hranu, tradicionalna mediteranska i kontinentalna jela hrvatske kuhinje uz pratnju domaćih i svjetskih vina, aperitiva i digestiva.

 


Vjenčanja
Vaše vjenčanje, jedan od najvažnijih dana u Vašem životu, zaslužuje našu punu pažnju. Dogovor i rezervacija datuma, pripremu i dekoraciju dvorane, odabir meni-a i pića, raspored gostiju, organiziran parking, prijem i naravno vrhunski servis do jutarnjih sati - očekujemo Vas!
Našim mladencima darujemo noćenje u apartmanu hotela Ana, na dan njihovog vjenčanja.


Ostale posebne prilike
Organiziramo zabave, promocije, proslave rođendane godišnjice, krstitke, krizme i ostale prigodne evente - dođite i uživajte!copyright: hotel Ana, 2005.
Hotel Ana, Zagrebačka 18, Gospić, telefon :053 560 360