O Hotelu Ana

Gospić

Created with Sketch.

Pansion Ana nalazi se u Gospiću, samo 400 metara od centra grada, a nudi restoran i bar u sklopu objekta. U okviru objekta gostima su besplatno na raspolaganju WiFi i privatno parkiralište.

Nazvan je po vlasnici Ana Šimić

Kao nastavak dugogodišnjeg bavljenja ugostiteljstvom koje traje preko dvadeset godina, obitelj Šimić je plodom tog rada igradila i hotel Ana. Uvidjevši da na području grada Gospića nakon ratnih razaranja nema adekvatnog smještaj hotelskog tipa, odlučuje se za izgradnju hotela «Ana» koji počinje sa radom u srpnju 2003 god. S kapacitetom od 17 soba (38 ležaja), u srpnju 2005 god. Proširuje kapacitet za novi 32 ležaja, tako da trenutni kapacitet hotela iznosi 70 ležaja. Planovi za budućnost je proširenje kapaciteta, izgradnja wellnes centra, velike kongresne sale kapaciteta preko 300 sljedećih mjesta i ostalih sadržaja.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Suvremen, elegantan i otmjen ambijent zrači smirenošću i gostoprimstvom. Uz raznovrsnu ponudu i vrhunsku uslugu, profesionalno i uvijek srdačno osoblje, pobrinut će se da Vaš boravak bude ugodan, a sve želje ispunjene !


Sve jedinice sadrže vlastitu kupaonicu s besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu. Standardni sadržaji uključuju TV ravnog ekrana, min bar, free wifi, radni stol i ormar.


U okviru hotela moguć je najam bicikala, na području Grada Gospića nalazi se 10 markiranih biciklistički.


U blizini Gospića se nalazi Nacionalni park Plitvička Jezera, koji je pod zaštitom UNESCO-a, udaljen je 60 km. Memorijalni centar Nikola Tesla nalazi se na 6 km udaljenosti. Apartmani u Ribarici i Villa Ana u Karlobagu.Nacionalni park Sjeverni Velebit te Zavratnica koja je zaštićeni krajolik i predstavlja jednu od najljepših uvala na Hrvatskom Jadranu


previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Pratite nas na Instagramu


Translate »