Explore Lika

 

 

 


Villa Ana u Karlobagu!

Klimatizirani smještaj VILLA ANA nalazi se u Karlobagu, na 29 km od Novalje, a nudi restoran, terasu, besplatan WiFi i pogled na more.


Posjetite adrenalinski park Rizvan City!

Turistička agencija Adria Velebitica sa sjedištem u Rizvanuši nadomak Gospića ( Park prirode Velebit ), osmislila je za Vas atraktivne adrenalinske i pustolovne programe koje možete doživjeti na prekrasnim predjelima Velebita i Like te u našem Pustolovno-izletničkom centru Rizvan City.


Istražite Sjeverni Velebit!

Nacionalni park Sjeverni Velebit prepoznatljiv je dio Velebita po očuvanoj prirodnoj raznolikosti i doživljaju iskonske divljine. Oslonac je održivog razvoja lokalnih zajednica na tradicijskim temeljima i prostor stjecanja novih spoznaja


Posjetite Plitvička Jezera!

Hotel Big House Plitvička jezera izgrađen je 2017. godine te je kategoriziran s 3 zvjezdice. Smješten u malom mjestu – Ličko Petrovo selo, na udaljenosti od svega 9 km do najvećeg i najpoznatijeg nacionalnog parka Plitvička Jezera, i samo 7 km od državne granice s Bosnom i Hercegovinom, te predstavlja idealno polazište za brojne različite izlete.


 

Park prirode Velebit

Park prirode Velebit najveće je i najsloženije zaštićeno područje u Republici Hrvatskoj. Reljefno i vegetacijski obuhvaća najznačajniju planinu Hrvatske, ali i šire Mediterana, koja je zbog svojih prirodnih vrijednosti i značenja za očuvanje biološke raznolikosti planeta 1978. godine uvrštena u mrežu međunarodnih rezervata biosfere UNESCO-a (Man and the Biosphere Programme – MAB).

 


Kuće za odmor Lika “Kolibe Lika” Vam nude predivan prostrani smještaj okružen prirodom, izgrađen od prirodnih materijala u Mušaluku.

Saznaj više


Imate pitanja?

Javite nam se putem kontakt forme!

Translate »